U tijeku su radovi na rekonstrukciji i dogradnji Dječjeg vrtića Murvica- Briševo. Riječ je o projektu vrijednom oko 6 milijuna kuna kojim će se kapacitet vrtića povećati za tri nove prostorije te će po dovršetku, koji je planiran za šest mjeseci, do 15. listopada 2021., moći primiti još 60-ak djece, ukupno u svim općinskim vrtićima oko 210 djece. Postojeća zgrada ima dvije sobe za djecu s pratećim prostorijama (garderobe, sanitarije, kotlovnica, kuhinja, ured).

Novi se radovi odnose na rekonstrukciju dijela postojeće zgrade: ulazni prostor, uredi i kuhinja te dogradnju triju dječjih soba s pratećim prostorijama: garderobe, sanitarije, kuhinja, kotlovnica, uredi za zaposlene, spremišta, terase.
Nadzorni inženjer je Nenad Šužberić iz Gin- Company D.o.o. Po projektu mr. sc. Josipa Babelija,  iz Idassacomerce, radove izvodi renomirana zadarska tvrtka Tehma d.o.o. u vlasništvu Ivana Mažera.

Također, Zadar aluminij d.o.o.počeo je izgradnju proizvodno skladišnog prostora sa svim pripadajućim sadržajem u poslovnoj zoni Murvica Jug. Tlocrtne dimenzije zgrade iznosit će 107m*40m a nalazit će se na parceli od 6.104,55 m2.

Plan dovršetka 6 mjeseci do godinu dana te se planira zaposlenje od 70 do 100 djelatnika.Proizvodni pogon će se prostirati na 4800 m2 a izložbeni na 1000 m2.
Zadar Aluminij” osnovan je 1998. godine i od tada uspješno posluje u vlastitom poslovnom objektu veličine 1700 kvadratnih metara sa preko 50 zaposlenih.

TVRTKA VAGNER POOL je također blizu kraja izrade poslovne zgrade uposlovnoj zoni Murvica Jug koju možete vidjeti u galeriji slika. Vágner Pool najveći je proizvođač, uvoznik i distributer bazenske tehnologije, bazenske opreme i bazenske kemikalije u Češkoj. Nudimo kompletnu paletu tehnološke opreme, dodatniih i rezervnih dijelova za privatne i javne bazene. (Općina Poličnik)