U tijeku su radovi na uređenju infrastrukture vrijednosti 23.341,60 eura, od čega iznos od 18 tisuća eura financira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a ostatak je financiran sredstvima proračuna Općine Lovas.

Nastavljaju se i radovi na uređenju užeg središta naselja Lovas, pripadajućih nogostupa, rasvjete i odvodnje vrijedni ukupno 76.396,01 eura.
Realizaciju ovog projekta financira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU iznosom od 31 tusuću eura kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice, dok će ostatak biti financiran proračunskim sredstvima općine. U tijeku su i radovi na izgradnji grobnica i uređenju groblja u Lovasu, koji su u potpunosti financiranI sredstvima općinskog proračuna. Zahvaljujemo svima koji financijski podupiru provedbi naših projekata, kojima poboljšavama kvalitetu uvjeta života i rada u našim mjestima, kao I RAZVOJNOJ AGENCIJI TINTL koja u suradnji s općinskim službama uspješno priprema i prijavljuje ove projekte. (Općina Lovas)